Contributie HSV 2022

Woensdag, 10 november 2021

Er wordt achter de schermen hard gewerkt door de penningmeester om de contributie voor het jaar 2022 te innen. Eind november / begin december zullen we de contributie voor 2022 innen voor de leden met automatische incasso. Tevens zullen dan de acceptgiro's worden verzonden. Na ontvangst van de betaling zullen we de vergunningen versturen. Voor de mensen met acceptgiro: betaal na ontvangst van de acceptgiro op tijd. Alleen dan heb je je vergunning op tijd binnen.

De contributie 2022 voor de HSV is gelijk aan de contributie 2021